Diensten

Taalservice Limburg coacht

Taal is voor iedereen belangrijk. Als u in een ander land gaat wonen of werken bijvoorbeeld, maar ook als u moeite heeft met uw moedertaal; met schrijven of met lezen.

Taalservice Limburg helpt u bij het verbeteren van uw taalvaardigheid, of het nu gaat om spreken, lezen of schrijven, offline of online, individueel of in een groep; alles is mogelijk. Bij mij bent u aan het juiste adres voor vakkundige hulp, op uw eigen niveau.

Waarom?

  • U heeft buitenlandse werknemers in dienst en u wilt graag dat zij zich ook in het Nederlands verstaanbaar leren maken. U wilt zo op de werkvloer de integratie met hun Nederlandse collega’s stimuleren.
  • U kent iemand in uw omgeving, die moeite heeft met lezen of schrijven. U moet bijvoorbeeld helpen bij het lezen van een brief van de belastingdienst, of bij het invullen van formulieren. U merkt dat die persoon het heel vervelend vindt altijd hulp te moeten vragen en u zoekt naar een oplossing.
  • U heeft expats in dienst, die naar Nederland zijn verhuisd voor hun werk, maar zij kunnen niet meepraten met hun Nederlandse collega’s tijdens de pauze. Het lijkt u een goed idee als zij zo snel mogelijk Nederlands leren.

Herkenbaar?

Hierboven staan slechts enkele voorbeelden van situaties waarin een vakkundige taalcoach de oplossing kan bieden waar u naar op zoek bent.

Neem contact op met Taalservice Limburg voor een vrijblijvende offerte.