Diensten

Taalservice Limburg vertaalt

Met mijn passie voor taal ga ik het liefst aan de slag met commerciële teksten die ik vertaal vanuit het Engels naar het Nederlands. Maar ook voor andere onderwerpen kunt u bij mij terecht. Bovendien kan ik u, via mijn uitgebreide netwerk, ook voor andere taalcombinaties een goede oplossing aanbieden.

Waarom?

U bent op zoek naar de juiste training of cursus voor uw personeel, maar er is alleen Engelstalig materiaal voorhanden. Omdat u de boodschap goed en duidelijk wilt overbrengen, zou het prettig zijn als het cursusmateriaal ook in het Nederlands beschikbaar was.

U wilt graag een concept van een van uw buitenlandse partners in Nederland introduceren. Omdat u zeker wilt weten dat het concept ook aanslaat wilt u de tekst vertalen, maar er ook zeker van zijn dat deze aansluit bij de Nederlandse culture waarden.

U heeft een webshop en wilt uw producten in meerdere talen aanprijzen. U wilt de teksten eerst laten overzetten naar het Engels en ze vervolgens gebruiken voor andere vertalingen.

U heeft een Engelse handleiding, die uw medewerkers beter zullen begrijpen als ze hem in het Nederlands lezen.

Herkenbaar?

Hierboven staan slechts enkele situaties beschreven waarin een vertaling erg handig is en belangrijke voordelen oplevert.

Neem contact op met Taalservice Limburg voor een vrijblijvende offerte.